aquame

over onsWij zijn een adviesbureau dat inzetbaar is voor advisering, interim management, training en coaching. Wij hebben een integrale visie op het ontwikkelen van organisaties, technische deskundigheid, een mensgerichte aanpak en een ruime ervaring in de watersector.


Wij adviseren bij procesinrichting, complexe veranderingstrajecten, implementatie van nieuwe werkwijzen (zoals b.v. onderhoudsmanagement of assetmanagement), lerende organisatie. Wij adviseren bij analyse, implementatie en borging van veranderingen. Daarnaast beschikken wij overkennis van watermanagement, watersystemen, waterzuivering en (geo)hydrologie.

Het kan voorkomen dat u niemand beschikbaar hebt voor de aansturing van uw project. Wij kunnen projectleiding en procesmanagement verzorgen. Ook verlenen wij ondersteuning bij Start-ups, analyses van opdrachtgeversschap en risiscomanagement.

Het kan een oplossing zijn om externe ondersteuning in te zetten bij veranderingen. Onze ervaring en technische deskundigheid zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van een aanpak die werkt. Wij begeleiden bij analyse, implementatie en borging van veranderingen.

Wij trainen en reiken hulpmiddelen aan voor de ontwikkeling van medewerkers. We begeleiden u in het creëren van een lerende omgeving.

Wilt u meer weten of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

aquame

spreek je uit als "akwáám"